Vi bygger både måsten & drömmar

Behöver du byta tak eller tilläggsisolera? Kanske vill du bygga altan? Lägga en grund? Bygga till? Bygga nytt?

Oavsett om du behöver renovera taket eller har ett storslaget husprojekt på lager så kan du anlita oss. Vi arbetar stort som smått med det mesta inom snickeri, grundläggning och bygg.

Frågan är vad du behöver och vill ha.

Kontakta oss nu direkt eller läs vidare om vilka egenskaper som lägger grunden för vårt arbete.

Effektivt & Kvalitetssäkrat

Vårt mission är att göra hanteringen av varje bygge så effektiv och snabb som möjligt, utan att tumma på kvalitén. Att varje projekt flyter smidigt och felfritt är viktigt för alla parter. Därför arbetar vi aldrig med mer än ett bygge i taget. Vi kan därmed garantera fullt fokus, god kommunikation och hög kvalitet på det jobb vi gör.

Ärligt & Nära

Lika viktigt som att ha koll på vad man gör, är det att använda sin erfarenhet till att tala om vad man inte gör och hur något kan bli ännu bättre. Vi bollar gärna idéer, lyfter fram nya perspektiv och kommer med konkreta förslag. Något som uppskattas av våra kunder. Allt för att varje enskilt bygge ska nå bästa möjliga resultat.

Helhetsleverantör på dina villkor

Tack vare ett gott kontaktnät med samarbetspartners inom till exempel vvs, gräv, el och måleri fungerar vi som en helhetsleverantör. Eftersom det ena bygget aldrig är det andra likt, anpassar vi oss efter de behov och önskemål du har och involverar rätt personer. Tillsammans plockar vi fram de bästa, mest praktiska och prisvärda lösningarna.

Certifikat:

  • Innehar byggingengörsexamen
  • Yrkesbevis inom: betong, golvläggning och armering.
  • Kurs/examen: Bygglagstiftning för kvalitetsansvarig enl PBL för behörighet E & N enl 9§ BFS 1996.55
  • Kurs/examen: Kvalitets- och miljökunskap för KA enl PBL för behörighet K & N enl 5§ 1996.55

Företaget innehar F-skattesedel och ansvarsförsäkringar.

Glöm inte av att du kan få ROT-avdrag!