Referenser

Nedan listas referenser för några tidigare utförda projekt:

Utvändig renovering och tillbyggnad

Vi blev kontaktade av ett par som köpt ett äldre hus på Hönö. Istället för att bygga nytt ville man nu renovera och bygga ut det befintliga huset, allt i tidig 1900-talsanda.

Jobbet innefattade bland annat två tillbyggnader, byte av tak, tilläggsisolering och fönsterbyte. Resultatet blev ett fantastiskt vackert hus, med mycket nöjda ägare.


Från sommarstuga till funkis-hus

Denna funkis-villa blev resultatet av några veckors effektivt arbete. Huvudsyftet med bygget var att ge mer plats åt familjen, som kände att 80m2 var för lite för en året om-bostad.

Ett nytt tak, nya fönster, ny fasad och en helt ny våning senare hade vi förvandlat sommarstugan till ett modernt och stilrent funkis-hus på 190m2.

Bygget flöt smidigt och familjen bodde kvar under projektets gång sånär som på två nätter, då vi plockade ner det gamla taket och fick upp det nya.


Drömaltan på 45m2

Efter redan genomfört tak- och fasadbyte, bestämde sig den här kunden för att förverkliga drömmen om en altan.

Med några extra timmar disponerade på detaljer och finish, blev resultatet en mycket rymlig och snygg altan.


Tvåvåningshus med ungdomslägenhet

Familjen i det här huset var i behov av mer plats och önskade därför bygga en lägenhet över den befintliga boytan.

Utmaningen med detta projekt var att få ihop den tidigare takkonstruktionen med den nya och samtidigt arbeta snabbt och effektivt. På två dygn fick vi ner de gamla takstolarna och upp de nya, för att sedan lägga på nytt tak. Vi bytte även tegelfasaden mot Ivar-panel och installerade en Cabrio-takbalkong.

Resultatet blev fantastiskt - det var ett helt nytt hus som stod där när vi var färdiga.


Diverse projektbilder

Utdrag från brabyggare.se

Byte av tak, ytterväggar, Jonas & Maria, 2009-08-24

Har anlitat dem för takbyte och fasadbyte med tilläggsisolering. Vi är mycket nöjda över både bemötande och hantverk. Det märks verkligen att vi som kunder sätts i första hand. Tack för vårt nya, fina hus. Vi kan verkligen rekommendera Bengt och Danafjordens Bygg.

Bygg, Anonym, 2009-05-25

Nogranna och effektiva i sitt sätt att arbeta. Trevligt bemötande alla gånger vi varit i kontakt med dem. Kan varmt rekommenderas för er som tänker gjuta eller bygga.

Byte av tak, John & Sabina, 2009-03-14

Fick direkt ett mycket gott intryck samt en detaljerad beskrivning på vad som skulle ingå i takomläggningen. Med tanke på att huset ligger svåråtkommligt så löste Danafjordens bygg allt kanonbra. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera denna byggfirman till andra.

Byte av tak, Kenneth Johansson, 2008-12-04

Vad som skulle blivit ett plåt- eller sedumtak blev istället ett papptak, mycket pga av kostnaden för respektive tak. Bengt på Danafjordens bygg vann budgivningen pga de gav en mycket detaljerad beskrivning av arbetet och på att de gav ett mycket gediget intryck. Arbetet var mycket bra utfört och mycket bra pedagogiskt utfört gentemot mig som kund. En liten plump i protokollet var att den papp som offererats inte fanns att tillgå i de kvantiteter som behövdes varför annan något dyrare papp blev tvunget att inköpas. En del av kostnaden för detta tog Danafjordens bygg. Hade denna miss inte gjorts hade betyget varit gott och väl en 5:a. Jag anlitar gärna Bengt igen för jag vet att levererar hög kvalitet till ett bra pris.

Glöm inte av att du kan få ROT-avdrag!