Ett litet byggföretag med bred kompetens

Som byggingengör har jag alltid haft ett brinnande intresse för konstruktion och bygge. Jag lägger stor vikt på närheten till mina kunder - deras behov och önskemål står alltid i centrum. Kommunikation utgör därför en viktig del av mitt arbete. Kombinerat med gedigen erfarenhet är våra främsta signum idag en genomgående hög kvalitet och känsla för finish. Resultatet blir ett gäng mycket nöjda kunder. Jag kan faktiskt - lite skrytsamt kanske - påstå att vi är bland de bästa i branschen.

- Bengt Kemme

Danafjordens Bygg grundades 2008 av Bengt Kemme - ett litet byggföretag med bred kompetens. Vi har sedan dess arbetat med byggprojekt i olika storlekar och av alla dess slag i Göteborg med omnejd. Bland våra verksamhetsområden hittar du allt från altanbygge, grundlägging och dränering, till takbyte, nybygge och tillbygge.

Vision & mission

Hela vår verksamhet bygger på det mycket enkla mottot "En sak i sänder". Det betyder att vi aldrig arbetar med mer än ett bygge samtidigt. Att nå effektivt och kvalitetssäkrat byggande behöver helt enkelt inte vara svårare än så.

Läs gärna mer om hur vi arbetar.

Glöm inte av att du kan få ROT-avdrag!